diumenge

Bona acollida a la mini Resist-Ter

Ahir es va dispuar a Torroella de Montgrí la 2a edició de la mini Resist-Ter, una prova que preten iniciar els més petits en les competicions per relleus.
La prova va tenir una molt bona acollida entre els participants, i tots van acabar molt contents de l'iniciativa.
La prova no és competitiva, tot i que es realitza una classificació i un podi final, i tots els participants reben una petita copa. la mini Resister  és una competició única, on nens i nenes comparteixen categoria.
Les classificacions es realitzen segons la mitjana d'edat dels participants, uns participants, que van riure, disfrutar i aprendre en un matí plé d'il·lusió.
Els Tres mosqueters van dominar la prova, i van guanyar la categoria equivalent a infantil, en la categoria C (mitjana de 10 a 12 anys) van guanyar els "sense nom", en categoria B (de 8 a 10) els Vailets de Vicidebici i en categoria A, els més menuts els Sarasa Brothers.
Felicitats a tots ells i a tots els participants de la prova
Enguany han estat 51 els participants de la prova, una prova que any a any creix en nombre de participants, i en qualitat d'aquests participants.

Agraïm a tots els participants que han confiat novament en la prova, i a tots els col·laboradors que l'han fet possible. Clas. MiniResister Podeu trobar algunes fotos de la prova a la crónica de les 4h. http://www.4hbttresist-ter.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada