dilluns

Crònica i Classificacions

Dissabte 14 de Maig es va disputar a Torroella de Montgrí la 1a edició de la mini Resist-Ter, la primera prova arreu de Catalunya, i potser d'Espanya de resistència en BTT per les categories inferiors.





A diferència de la prova dels grans, els petits van poder gaudir d'un bon sol i una bona temperatura que va ajudar a gaudir de l'ambient de festa que es respirava.



La carrera va tenir una cinquantena de participants en la seva primera edició, que es va disputar en un circuit de 1.3km de dificultat mitja.


Aquí podeu veure les classificacions










Agrairïem a tots els participants, i respectius pares, que ens fèssin arribar totes les opinions, bones i dolentes de la carrera, per tal de poder millorar de cares el 2011.





Gràcies per la vostra participació, i us esperem l'any que bé.








podeu trobar més fotos a:

https://picasaweb.google.com/mikelsilva22/MiniResistTer2011?authkey=Gv1sRgCOTs4IaYsrSnjgE#





3 comentaris:

  1. Primer de tot, felicitats per organitzar una cursa tant divertida i al mateix temps fomentar treballar en equip i també dir-vos que si voleu veure fotografies de la cursa, ho podeu fer clicant un enllaç que tinc al meu blog http://ian2004ian.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Gràcies.

    L'any vinent esperem tenir un servei de fotos gratuït de organització, per tal que aquells que no vau poder fer fotos pogueu tenir-ne.

    Pel que fa aquest any, gràcies a tots els que heu fet fotos, i agrairïem que ens les fèssiu arribar per tal que les poguem penjar al bloc (sempre i quan les volgueu fer públiques).

    Gràcies

    ResponElimina
  3. Per mi no hi ha cap problema en fer-les públiques i que tothom pugui tenir un record, si voleu podeu fer públic l'enllaç de les fotos
    https://picasaweb.google.com/mikelsilva22/MiniResistTer2011?authkey=Gv1sRgCOTs4IaYsrSnjgE#

    ResponElimina